Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Обвинувачі Луценка пояснили, для чого їм Москаль і Турчинов

Середа, 8 лютого 2012, 10:21

Печерський райсуд Києва просять викликати і допитати у справі екс-голови МВС Юрія Луценка колишнього першого віце-прем’єра Олександра Турчинова і екс-заступника Луценка Геннадія Москаля.

Із відповідним клопотанням звернулися до суду прокурори (обвинувачення) у середу вранці, повідомляє УНІАН.

Судовий процес у справі Луценка після допиту підсудних перейшов у стадію доповнень.

Сторона держобвинувачення пояснила необхідність допиту Москаля і Турчинова тим, що на початку судового процесу вже заявлялося про необхідність допиту як свідка Москаля, а прізвище Турчинова фігурує в матеріалах справи, зокрема в епізоді щодо зарахування водієві Луценка Леоніду Приступлюку цивільного стажу до загального міліцейського.

Зокрема, держобвинувачення просить суд долучити до справи інформацію з лікарні про лікування колишнього керівника апарату міністра Валерія Мельника, який допитувався в суді як свідок, інформацію про перетин Луценком кордону 30 серпня 2008 року, а також витребувати з МВС інформацію про статус автомобіля, на якому пересувався екс-міністр.

Крім того, представники прокуратури попросили суд долучити до матеріалів справи низку запитів у певні установи (які саме не уточнили) та відповіді на них.

Станом на 10:40 суд оголосив технічну перерву у засіданні, щоб сторона захисту Луценка могла ознайомитися з наданими прокуратурою документами.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування