Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко готується до весняного переїзду?

Вівторок, 13 березня 2012, 07:17

Екс-президент Віктор Ющенко готується переїхати з державної дачі у власний маєток у Нових Безрадичах.

Про це пише газета Сегодня.

За даними видання, "через пару-трійку місяців екс-президент Віктор Ющенко таки залишить держдачу, що знаходиться в Конча-Заспі, і приїде на свій хутір".

Поки в Нових Безрадичах закінчується велике будівництво, щоправда, місцеві жителі жаліються, що Ющенко захопив дорогу, якою раніше користувалися місцеві жителі.

"Дорогу цю він давно перекрив, там вся земля йому належить, от він і вирішив, що й дорога його", - сказали виданню сусіди. Тепер жителі села змушені їздити в об'їзд по більш вузьких дорогах.

"Там будується чотири будинки - два великих і два поменше. Родина в нього ж велика, діти, онуки. Він уже викупив чотири будинки в сусідів, але старі хати не розвалив, тримає там своє господарство. Він говорив, що навесні вже переселиться. Сам буває тут щодня, стежить за будівництвом, а все літо тут його родина жила", - розповів один із сусідів.

За словами односільчан, у господарстві в Ющенка є коні, поні, корова, кози, вівці, гусаки, кури, індики, павичі.

Перед воротами величезного маєтку в 5 га розкинулося пасовище. Воно огороджено парканом.

Найбільший будинок у ставка практично готовий до прийому хазяїв. Недалеко видніється сімейна капличка. Крім неї, поряд із поворотом в маєток будується більша церква, поруч трапезна й новий будинок священика.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування