Львівський губернатор знайшов позитив у "чорній мітці"

Вівторок, 13 березня 2012, 18:51

Глава Львівської облдержадміністрації Михайло Костюк розцінює висловлення йому недовіри депутатами облради як "чистий популізм".

Про це він сказав у вівторок, коментуючи результати таємного голосування депутатів Львівської облради щодо висловлення йому недовіри.

За словами губернатора, голосування депутатів облради - це чистої води популізм, який абсолютно не впливає на темп роботи як обласної державної адміністрації загалом, так і голови зокрема.

"Таке голосування стимулює мене ще більш інтенсивно працювати, зокрема, над розробкою регіональних програм розвитку Львівщини", - цитує Костюка УНІАН.

"Ті емоції, які були сьогодні у стінах облради під час сесійного засідання, час розставить на свої місця. Час покаже, яка саме сила ініціювала ці події і кому вони були вигідними", - зазначив губернатор.

Костюк також зазначив, що із сьогоднішніх подій на сесії виніс "три позитивні емоції": існування свободи слова і волевиявлення, налаштованість більшості депутатів на конструктив, та впевненість, що треба йти вперед.

Як відомо, за висловлення недовіри голові Львівської ОДА Костюку проголосували 74 депутати облради зі 104 присутніх. Проти - 20, утрималось 9, один бюлетень визнано недійсним.

Рішення буде передано президенту, який, згідно із законодавством, має розглянути його і дати обґрунтовану відповідь облраді.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування