Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Київське метро вже працює, але вимкнуло інтернет

Середа, 14 березня 2012, 18:46

Станцію київського метро "Осокорки", на якій в середу відбулася пожежа, відкриють у четвер о 5:37.

Рух потягiв Сирецько-Печерською лiнiєю Київського метрополiтену було вiдновлено близько 19:30, повідомляє прес-служба Київської міськдержадміністрації.

Вiдкрито станцiї "Славутич" i "Позняки". Повз станцію "Осокорки" потяги проходитимуть без зупинки.

У вестибюлi станцiї наразi триває генеральне прибирання, тому вiдкриють її для пасажирiв вже в четвер, 15 березня.

В Міністерстві надзвичайних ситуацій повідомили, що загорання на станції відбулося через займання пластикового покриття, яким обшита стеля".

Як з'ясували рятувальники, сталося коротке замикання електрокабелів під підвісною стелею.

Крім того, близько 17:30 в столиці припинили працювати цілий ряд Інтернет-сайтів - Українська Правда, I.ua, Rozetka, та інших. Також лежав Mirohost.net, найбільший хостинг-провайдер України. Проблеми з інтернет-каналами зазнав і HostPro, який посилається на несправності в датацентрі Датагруп.

За одним з припущень, під час пожежі або її гасіння було пошкоджено інтернет-кабель одного з датацентрів уанету, внаслідок чого і вимкнувся доступ до сайтів.

Президент холдингу "Інтернет Інвест" Олександр Ольшанський повідомив ЛІГАБізнесІнформ, що "проблема вкрай серйозна, і зараз проходить діагностика того, що сталося".

"У нас вийшли з ладу UPSи, припускаємо, що ми по живильної шині отримали щось, що виходить за межі розумного. Поки нам не дадуть висновку про те, що сталося, ми не можемо нічого включати, це небезпечно", - зазначив він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...