Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Власенко до Пшонки: Пацан повинен відповідати за свої слова

Четвер, 15 березня 2012, 14:24

Сергій Власенко спростував сьогоднішню заяву Державної пенітенціарної служби про те, що Юлія Тимошенко начебто наполягає на лікування за кордоном.

Про це він заявив на брифінгу біля Качанівської колонії, повідомили в прес-службі "Батьківщини".

Власенко назвав це повідомлення неправдивим, зазначивши, що Тимошенко хоче лише, аби рекомендації німецьких лікарів, які її оглядали, були виконані.

Захисник нагадав, що іноземні медики наголосили, що "стан лідера української опозиції дійсно серйозний, потребує негайного лікування, яке неможливо забезпечити в умовах колонії, адже Тимошенко потребує достатньо довготривалого лікування в спеціалізованому медичному закладі".

"Навіть якщо мавпі дати в руки мікроскоп, вона дослідником від цього не стане, тому лікарі пенітенціарної служби і чиновники МОЗу ніколи не зможуть стати дослідниками", - наголосив захисник.

Власенко також закликав Генпрокурора Віктора Пшонку виконати свою публічну обіцянку і забезпечити лікування Тимошенко, як це було запропоновано німецькими медиками.

 "Пане Генеральний прокуроре, будь ласка, забезпечте, виконайте ваше слово. Ви, принаймні, з Донецька і вважаєте себе пацаном, але пацан повинен відповідати за свої слова", - сказав захисник.

"До речі, Юлія Володимирівна просила передати, якщо пан Янукович вважає, що тут так добре лікуватися і проживати - ласкаво просимо в тюрму за вкрадене Межигір’я, за вкрадені платформи разом з панами Бойком, Хорошковським та іншими", - додав захисник.

Він також зазначив, що Тимошенко вже протягом трьох тижнів не отримує ніякого лікування, в тому числі знеболювальні, незважаючи на численні прохання.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування