Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Молоді регіони" ледь не зірвали мітинг проти мажорів-насильників

Четвер, 15 березня 2012, 18:11

Представники "Молодих регіонів" у четвер ледь не зірвали в Миколаєві мітинг проти мажорів-насильників.

Про це "Українській правді" повідомили організатори акції.

Як відомо, 10 березня в Миколаєві троє молодих осіб, двоє з яких є синами колишніх високих чиновників, зґвалтували, а потім намагались заживо спалити 18-ти річну Оксану Макар.

Мітинг був організований небайдужими до ситуації миколаївцями за допомогою соціальних мереж і не мав прямого керівництва.

За деякими оцінками, на площі Леніна навпроти будівлі Миколаївської міської ради, зібралось на мітинг приблизно 1500-2000 учасників.

"Саме цим скористались представники "Молодих регіонів", які зареєстрували у міськвиконкомі свій мітинг і поставили власну сцену та звук на 30 хвилин раніше", - повідомляють активісти.

 

Ведуча мітингу почала вигукувати тривіальні лозунги на кшталт "Харе бухать" та "Харе курить - ми ж дівчини йомайо".

"Вони були без прапорів та символіки. Але в місті всі знають хто є хто. У мікрофонів та біля сцени були відомі всім партійці та громадські діячі-регіонали", - зазначають організатори мітингу.

"Також, один з лідерів миколаївських молодих регіонів в телефонній розмові підтвердив, як вони зареєстрували другий мітинг і поставили сцену раніше ніж організатори, щоб "трохи переформатувати захід", - уточнила одна з активісток.

Пізніше, до мікрофону зміг дістатися один із модераторів групи в соціальній мережі на підтримку Макар, який розповів, що вони запрошували миколаївців на мітинг біля пам’ятнику Леніну, який знаходиться за 50 метрів від даного місця.

 
 

Там вони почали підгодовувати звук, але до них підійшли невідомі люди, які сказали, що вже поставили сцену і вони не зможуть їх перекричати.

Після цього мітингувальники розділились на дві великі групи.

 

Як повідомляє сайт "Преступности.нет" подібні мітинги також пройшли в Одесі та Харкові. 

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування