Добкін уже прилаштував першого кадра Тігіпка

П'ятниця, 16 березня 2012, 16:06

Голова Харківської обладміністрації Михайло Добкін у п'ятницю призначив своїм заступником голову харківської обласної організації партії "Сильна Україна" Андрія Моченкова.

Про це повідомляють Українські новини.

Сферою відповідальності нового заступника голови обладміністрації стане розвиток промисловості і впровадження інновацій.

Відповідно до розпорядження №103-до, підписаного Добкіним, таке рішення було прийнято на підставі заяви Моченкова, листа прем'єр-міністра Миколи Азарова №3173/0/2-12 від 14 березня і листа голови адміністрації президента Сергія Льовочкіна № 02-01/538 від 14 березня.

Моченков - депутат Харківської облради, керівник фракції партії "Сильна Україна", заступник голови постійної комісії з питань соціально-економічного розвитку регіону, інвестицій, міжнародного і міжрегіонального співробітництва.

До цього призначення Моченков був головою ради директорів групи компаній "Проконсул", що спеціалізується на наданні широкого спектру послуг в області нерухомості.

Як повідомлялося, голова фракції Партії регіонів у Верховній Раді Олександр Єфремов у п'ятницю заявив, що ПР вивчає кадровий потенціал партії "Сильна Україна" для призначення на низку державних посад.

Партія регіонів і партія "Сильна Україна" мають намір оголосити про об'єднання 17 березня.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...