Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Турчинов так і не зізнався, чи знають в партії думку Тимошенко

Субота, 17 березня 2012, 00:20

Партія "Батьківщина" і БЮТ не мають змоги вчасно спілкуватися з проблемних питань з лідером Юлією Тимошенко.

Про це свідчить розповідь першого заступника глави партії "Батьківщина" Олександра Турчинова в ефірі телеканалу "Інтер" щодо голосування за виключення з БЮТу Наталії Королевської і її соратників.

Відповідаючи на питання, що думає Тимошенко з цього приводу, він заявив: "Все керівництво партії і блоку повністю підтримує це рішення".

При цьому на пряме питання, поставлене три рази, політик не відповів.

"Проекти, які працюють на адміністрацію президента, не можуть працювати в межах опозиції", - уточнив він, додавши, що Королевська "невдалий проект опонентів".

При цьому Турчинов розповідаючи, про специфіку спілкування з ув’язненою Тимошенко, зазначив: "У нас єдина проблема - величезний люфт, величезне запізнення в спілкуванні з Тимошенко".

Відповідаючи на питання, наскільки партія запізнюється в часі, перший заступник глави партії сказав: "По різному буває. Буває, що й дві-три доби. Колонія є колонія… Тимошенко навіть в цій колонії знаходиться у в’язниці, а не просто в колонії".

"Але ще раз хочу сказати, що Юлія Володимирівна є, була і буде лідером партії "Батьківщина". І зі стратегічних питань, в тому числі і з питань очищення політичної сили від тих, хто зрадив чи може зрадити, вона тут категорична, і підтримує рішення нашої політичної сили і нашої фракції", - запевнив Турчинов.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування