Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Пастори Аделаджі тепер у "Регіонах" підтримують ініціативи Януковича

Субота, 17 березня 2012, 09:22

Пастори релігійної громади "Посольство Боже", проти яких порушено кримінальні справи, входять до керівництва Львівської обласної організації ВМГО "Молоді регіони".

Як повідомили у своїх зверненнях до прем’єра, голови Партії регіонів Миколи Азарова віце-спікер Микола Томенко та народний депутат Андрій Шкіль, про це йдеться у повідомленнях ЗМІ, зокрема, львівської газети "Експрес".

У прес-службі Томенка УНІАН повідомили, що мова йде про керівництво Львівської обласної організації ВМГО "Молоді регіони", яке днями виступило організатором та учасником мітингу на підтримку програми соціальних ініціатив президента Віктора Януковича, що пройшов у Львові.

Водночас вони є активними засновниками та пасторами львівської релігійної організації "Посольство Боже", прізвища яких, як йдеться у публікації, фігурують у зв’язку з конкретними шахрайськими діями. Вони ж, як з’ясувало видання, активно закликали громадян вкладати гроші в створені "Посольством Божим" Клуб тисяч мільйонерів, "Кінгз Кепітал".

Томенко просить Азарова, як голову Партії регіонів, поінформувати громадян, а особливо громадськість Львівщини, стосовно позиції Партії регіонів щодо членства та діяльності в ВМГО "Молоді регіони" пасторів громади "Посольство Боже", проти яких порушено кримінальні справи.

Як відомо, кримінальну справу порушено стосовно шести членів злочинної організації з числа працівників групи компаній King's Capital, очолюваної пастором церкви "Посольство Боже" Сандеєм Аделаджею.

За даними Управління зв'язків із громадськістю МВС України, ці особи впродовж 2006-2008 рр. шляхом шахрайства, під виглядом високоприбуткової діяльності зазначеної групи компаній, заволоділи коштами громадян у особливо великих розмірах.

У цій справі визнано потерпілими 618 осіб, яким завдано матеріальних збитків на суму понад 52 мільйони гривень.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: