На знімальну групу ICTV напали за неправильні питання

Субота, 17 березня 2012, 17:31

Знімальна група телеканалу ICTV зазнала нападу під час зйомок у столичному клубі "Crystal hall".

Як повідомляється на сайті каналу, пригода сталася 16 березня близько опівночі.

На той момент репортер програми "Козирне життя" Тетяна Третяк, репортер програми "Максимум в Україні" Руслан Тарасов та оператор телеканалу Артур Пудак завершили зйомки на вечірці "Ello Party", куди були запрошені організаторами.

Після запису інтерв‘ю з представниками шоу-бізнесу, журналісти планували повертатися на канал. Втім, залишити клуб журналістам завадив PR-менеджер паблісіті-агенції "Secret Service" Олександр Кажиян.

Чоловік підловив у коридорі журналістку Тетяну Третяк і напав на неї з кулаками, брудною нецензурною лайкою і погрозами. Головна претензія зводилася до того, що PR-менеджеру не сподобалися запитання, які журналістка ставила під час інтерв’ю.

Коли на допомогу Тетяні прийшли колеги, Кажиян повів себе ще більш агресивно, намагався розбити телевізійну камеру, накинувся на Тарасова. Охорона закладу всіляко перешкоджала зйомкам, закривала телекамеру.

Після цього знімальну групу силоміць виставили на вулицю, не дозволивши навіть забрати речі з гардеробу.

Журналістка Тетяна Третяк отримала синяки, забої кисті рук та вивихи пальців на руках.

Члени знімальної групи викликали для фіксації протизаконних дій та оформлення відповідних заяв наряд міліції Печерського РВ МВС України у м. Києві і написали відповідну заяву.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...