Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Правоохоронці шукають, хто "злив" зізнання про знущання над дівчиною

Понеділок, 19 березня 2012, 14:46

Відповідальні за "злив" оперативного відео, на якому один із підозрюваних розповідає про злочин у відношенні Оксани Макар, понесуть відповідальність.

Про це заявив прокурор Миколаївської області Володимир Гальцов на прес-конференції 19 березня, повідомляють "НикВести".

За його словами, на даний момент іде з'ясування обставин, щоб дізнатися, хто порушив таємницю слідства й "злив" оперативне відео в Інтернет, на якому один із підозрюваних дає свідчення у справі про спробу вбивства Оксани Макар після зґвалтування трьома молодими людьми.

При цьому прокурор спростував інформацію про те, що саме з подачі співробітників прокуратури Миколаївської області двоє з трьох підозрюваних були випущені під підписку про невиїзд. 

Гальцов також спростував інформацію про те, що 20 співробітників МВС, задіяних у розслідуванні, будуть звільнені з правоохоронних органів.

"Ніхто нікого поки не карає. МВС нікого не покарало. Наше вище керівництво у зв'язку з суспільним резонансом дало команду – приїхали відповідні служби. Вони дивляться з погляду закону", - сказав він.

"Ніхто ніяких рішень не виносив, нікого не звільняли. Генеральна прокуратура й Головне слідче управління МВС розслідують. Я свою точку зору сказав: я не бачу порушень. Усі діяли в рамках закону", - додав прокурор області.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування