Тимошенко знову відмовилася лікуватися

Вівторок, 20 березня 2012, 10:07

Юлія Тимошенко відмовилася проходити курс терапевтичного лікування у харківських лікарів.

Про це повідомляє Державна пенітенціарна служба України.

Вона  інформує, що 19 березня "висококваліфіковані лікарі Харкова вчергове запропонували Тимошенко пройти курс терапевтичного лікування та проведення комплексу реабілітаційно-оздоровчих процедур".

Однак Тимошенко відмовилась підписати згоду на лікування.

В свою чергу лікарі МОЗ України у присутності начальника медико-санітарної частини Качанівської виправної колонії попередили Тимошенко про її особисту відповідальність у разі погіршення стану її здоров’я з причини подальшої її відмови від лікування.

Одночасно ДПтС України нагадує, що 16 березня п.р. на адресу керівництва відомства надійшов лист Урядового уповноваженого у справах Європейського суду з прав людини з інформацією про отримання ним запиту від Європейського суду з прав людини (який зараз розглядає заяву Тимошенко) щодо умов тримання та лікування у Качанівській виправній колонії Тимошенко.

У зв’язку з цим Державна пенітенціарна служба України надала відповідну інформацію  Урядовому уповноваженому у справах Європейського суду з прав людини.

Як відомо, напередодні захисник екс-прем'єра Сергій Власенко заявив, що єдине, чого вимагає Юлія Тимошенко – це лікування з дотриманням того протоколу лікування, яке встановили німецькі лікарі.

"Німецькі лікарі чітко вказали, що таке лікування можливе тільки за умов лікування в стаціонарі в придатній для цього спеціалізованій клініці", - заявив адвокат.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News

Усі новини...