Тюремники запевняють, що Луценко отримав усі харчі, які передали родичі

Середа, 21 березня 2012, 14:15

Державна пенітенціарна служба запевняє, що Юрій Луценко отримує продуктові передачі, які залишають для нього родичі в СІЗО.

Про це йдеться в заяві служби у відповідь на заяви дружини засудженого екс-міністра внутрішніх справ Ірини Луценко.

"У зв’язку із заявою Ірини Луценко про ненадходження до її чоловіка продуктових передач керівництво Київського слідчого ізолятора інформує, що ця інформація не відповідає дійсності", - сказано в заяві на сайті.

За даними служби виконання покарань, за період перебування у Київському слідчому ізоляторі (з 28 грудня 2010 року донині) Юрій Луценко "отримав 52 продуктові передачі, кожна з яких вагою біля 20 кг".

"До передач входили такі продукти харчування, як крупи, молочні продукти, м’ясні вироби, фрукти, овочі, вода та соки. Дані передачі від родичів ув’язненого приймались персоналом СІЗО згідно з вимогами чинного законодавства та передавались адресату своєчасно і в повному обсязі", - інформує Пенітенціарна служба.

"Будь-яких скарг чи нарікань з питань отримання продуктових передач на адресу адміністрації Київського СІЗО від Луценка не надходило. Це письмово підтвердив сам Луценко", - наголошує прес-служба відомства.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування