Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Регіонали ніяк не поділять паспортну шкіру

Четвер, 22 березня 2012, 13:01

У парламентській більшості ніяк не можуть домовитися з приводу прийняття закону про біометричні паспорти.

Про наявність двох протилежних точок зору з даного питання повідомив на брифінгу  лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов.

Як передає кореспондент Лігабізнесінформ, Єфремов відзначив, що два законопроекти з даного питання не були включені до порядку денного у вівторок, що свідчить про те, що документи не допрацьовані.

"Там протилежні точки зору зіштовхуються, і необхідно тим авторам, які вийшли з законопроектами, в остаточному підсумку визначитися, яким шляхом ми можемо йти, і консолідувати депутатів у залі. Тому що сьогодні є дві точки зору, що розділяють зал і не дають узгоджувати погоджене рішення", - пояснив він.

Єфремов підкреслив, що в остаточному підсумку приймати закон усе одно доведеться, оскільки наявність біометричного паспорта чим далі, тим більше буде актуальним при перетині кордону.

"Якщо ми не підемо цим шляхом (уведення біометричних паспортів), ми в остаточному підсумку залишимося в ізоляції в даному питанні. Нам необхідно буде найближчим часом по цьому питанню визначатися", - підсумував Єфремов.

Нагадаємо, що у вівторок депутати відмовилися включити до порядку денного проект закону N10036 народного депутата Валерія Коновалюка "Про документи, що засвідчують особу, її спеціальний статус і підтверджують громадянство України" і урядовий законопроект N10036-1 з аналогічною назвою.

У ПР існує конфлікт навколо паспортів між групами Грицака і Лавриновича.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування