Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Сусідка Тимошенко по камері сидить за банківські махінації

Четвер, 22 березня 2012, 19:06

Сусідкою по камері екс-прем'єра Юлії Тимошенко є колишній керівник Харківської філії одного з великих банків Юлія Абаплова.

Про це повідомляє у своїй статті "Газета Київська".

Абаплова була засуджена у вересні 2011 року на 7 років з конфіскацією.

Як розповіли газеті на умовах анонімності в службі безпеки банку, харків'янка оформляла липові кредити на городян, які навіть не були клієнтами цієї фінустанови.

 

Начальник прес-центру УВС Харківської області Лариса Волкова повідомила, що 23 квітня 2009 року в Ленінський райвідділ Харківщини надійшла заява керівника одного з великих банків про те, що 36-річна регіональний директор Харківського відділення привласнила гроші банку - 103 тисяч 408 гривень.

"Абаплова вину визнала частково, подавала апеляцію, але потім апеляційну скаргу відкликала", - розповів суддя Ленінського райсуду Харкова Віктор Вікторов, який виносив сусідці Тимошенко вердикт.

"Зараз її вирок вступив у законну силу. Чому вона не працює в зоні і сидить до сих пір на ділянці СІЗО, питання не до мене", - додав він.

У той же час друг Абапловой Юрій Мірошников запевняє, що вона потрапила до в'язниці "по дурості і довірливості".

"На захист можу сказати, що на неї "навісили" не тільки її гріхи, а й усі розтрати й недостачі, які були в банку", - зазначив він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування