Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Порошенко торгується з Януковичем за звільнення політв'язнів?

П'ятниця, 23 березня 2012, 07:21

Указ про призначення міністра економіки буде опублікований після його зустрічі із президентом у п'ятницю зранку, а сам Порошенко просить зробити все можливе для звільнення політв'язнів.

 Про це в п'ятницю пише Комерсант із посиланням на джерела.

За інформацією видання, Янукович і Порошенко з 22 лютого, коли стало відомо про пропозицію, зустрічалися мінімум два рази й обговорювали питання роботи міністерства.

Основою для переговорів став так званий план реформ Порошенка.

Первісний варіант цього плану він надав главі держави ще 1 березня. Остаточні переговори між президентом і майбутнім міністром телефоном пройшли в середу, після 14.00.

За наявною інформацією пан Порошенко підтвердив свою готовність очолити МЕРТ, а президент призначив зустріч на п'ятницю, на першу половину дня. Джерела видання припускають, що після цієї зустрічі й з'явиться указ про призначення Порошенко. 

Як відзначають джерела, крім плану на переговорах Порошенко висунув низку умов роботи на посаді міністра.

По-перше, він залишає за собою право самостійної участі в парламентських виборах і буде балотуватися по одному з округів у Вінницькій області.

Також, за інформацією джерел, Янукович повинен зробити все можливе для звільнення політичних в'язнів. Відповіді на ці умови Порошенко й має отримати у п'ятницю під час зустрічі з Януковичем. 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування