Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Пшонка зустрівся з БЮТівцями

П'ятниця, 23 березня 2012, 11:48

Генпрокурор Віктор Пшонка зустрівся з депутатами від "Батьківщини" і прийняв у них заяву з вимогою закрити проти Юлії Тимошенко кримінальну справу.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби ГПУ.

За її даними, БЮТівці принесли звернення, зокрема, про зупинення досудового слідства і закриття кримінальної справи щодо ЄЕСУ, а також про вивезення Тимошенко за межі Качанівської колонії для обстеження та лікування.

"Отримані заяви зареєстровані у передбаченому законом порядку і будуть розглянуті у термін, передбачений чинним законодавством України", - сказано у повідомленні.

У зустрічі, крім Пшонки, також взяли участь перший заступник генпрокурора Ренат Кузьмін та заступник генпрокурора Євген Блажівський.

Раніше БЮТівці заявляли, що Пшонка відмовляється зустрітися з ними.

Про це заявив депутат Сергій Власенко, повідомляє прес-служба "Батьківщини".

За його словами, депутати мали намір передати лист-звернення з вимогою закриття кримінальної справи щодо Юлії Тимошенко.

"Вже півгодини велика група депутатів чекає під приймальнею Пшонки, і нас не хочуть приймати", - сказав він, додавши, що до відомства прийшли близько 20 парламентарів.

"Натомість до нас вийшли Кузьмін і Блажівський і сказали, що готові зустрічатися лише зі мною", - зазначив Власенко.

Він також повідомив, що депутати продовжують наполягати на зустрічі саме з Пшонкою.

 

Як видно з фото, опублікованого БЮТівцем Олександром Сочкою на Facebook, депутати сидять за столом в одному з приміщень ГПУ, ймовірно, у залі для прес-конференцій.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування