Радник Януковича: "Програш влади означає програш і всього суспільства"

Понеділок, 26 березня 2012, 11:59

Радник президента Марина Ставнійчук упевнена, що влада повинна дати людям можливості виходити на мирні збори.

"Програш влади означає програш і всього суспільства. Тому нам треба - як би важко не було - шукати спільну мову", - заявила вона в ефірі 5 каналу, повідомляє Лігабізнесінформ.

"Нам треба дати, у першу чергу, інституційні, законодавчі можливості людям виходити на мирні збори. Ми не маємо відповідного законодавства. Міліція чітко не розуміє своєї можливої поведінки. Немає усвідомлення у влади пріоритету права людей вийти на мирні збори, заявити свої претензії. Власне, зараз ми над цим працюємо", - сказала вона.

Раніше Верховна Рада повернула на доопрацювання проект закону про організацію і проведення мітингів.

За те, щоб направити на повторне друге читання проект закону про порядок організації і проведення мирних зборів N2450, проголосувало 330 карток народних депутатів.

Нагадаємо, президент підписав указ про Стратегію державної політики сприяння розвитку громадянського суспільства в Україні.

"Стратегія спрямована на утвердження громадянського суспільства як гарантії демократичного розвитку держави, запровадження суспільного контролю за діяльністю влади і проведення регулярних консультацій із громадськістю з важливих питань життя суспільства і країни", - відзначається в повідомленні. 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування