Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Екс-голову МВФ звинувачують у звідництві

Вівторок, 27 березня 2012, 10:11

Колишньому директору-розпоряднику Міжнародного валютного фронту Домініку Стросс-Кану висунуто офіційне звинувачення у звідництві.

Напередодні у французькому місті Лілль його допитали троє суддів, повідомляє Укрінформ з посиланням АFP.

Стросс-Кану інкримінують участь в організації роботи мережі повій у готелі Carlton в Ліллі.

"Домініку Стросс-Кану висунуто офіційне звинувачення. Якщо буде доведено, що він користувався послугами повій, оплаченими з фондів однієї з французьких компаній, то йому загрожує до 20 років тюремного ув'язнення", - йдеться у повідомленні.

Стросс-Кан відкидає всі звинувачення, стверджуючи, що не знав, що жінки, з якими він зустрічався на вечірках, є повіями, оплаченими його бізнес-партнерами з Лілля, Парижа та Вашингтона.

Як повідомлялося, справа про проституцію в Ліллі - це не перший сексуальний скандал, у центрі якого опинився Домінік Стросс-Кан.

У травні 2011 року він був змушений залишити посаду голови МВФ через те, що покоївка нью-йоркського готелю звинуватила його у згвалтуванні. Згодом звинувачення були зняті.

Тоді ж про спробу зґвалтування з боку Стросс-Кана заявила французька журналістка Трістан Банон. У жовтні 2011 року вона відмовилася від своїх претензій.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування