2 одесити вкрали 7 тонн чавуна з потяга на ходу

Четвер, 29 березня 2012, 13:55

Міліція затримала в Одеській області 2 чоловіків за підозрою в крадіжці близько 7 тонн чавунних злитків з потяга, що рухається.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби управління Міністерства внутрішніх справ на Одеській залізниці, повідомляють Українські новини.

Чавунні злитки, розкидані уздовж залізничної колії, співробітники правоохоронних органів знайшли на перегоні "ст. Ксенієве - ст. Аккаржа" 22 березня.

З'ясувавши напрямок руху вантажного потяга, вони відправилися на пошуки злочинців.

Незабаром на перегоні "ст. Західна - ст. Застава-1" міліціонери затримали 37-літнього і 22-літнього жителів Одеської області.

"На ходу скидали з вагонів чавунні злитки... Хлопцям вдалося в такий спосіб викрасти майже 7 тонн чавуна. Після чого зловмисники відправилися збирати крадене, на чому їх і затримали співробітники транспортної міліції", — відзначається в повідомленні.

Установлено, що чоловіки безробітні, раніше мали непостійний заробіток на будівництві.

Обоє в 2007 році вже притягувалися до кримінальної відповідальності за аналогічні злочини.

Аналогічний випадок міліція зафіксувала і наступного дня - 23 березня.

На станції "Одеса-Сортувальна" був затриманий 26-літній житель Березовського району Одеської області, що скинув з вантажного потяга 120 чавунних злитків загальною вагою 1 тонна.

Злитки, як розповів міліції затриманий, він планував по кілька штук сховати за територією станції, а потім здати в пункт прийому металобрухту і заробити приблизно 2 тис. гривень.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News