Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Патріарх Кирило запевняє, що Breguet йому "прималювали"

Четвер, 29 березня 2012, 18:09

Патріарх Московський і всієї Русі Кирило запевняє, що швейцарські годинники йому "надягли" деякі журналісти.

Про це він заявив на зустрічі з телеведучим Володимиром Соловйовим, повідомляє "Інтерфакс".

Журналіст попросив предстоятеля розповісти про те, що стояло за нашумілою кілька років тому історією, коли на ряді українських сайтів з'явилася фотографія, що зображує швейцарський годинник "Breguet" за кілька десятків тисяч доларів на його руці.

"Так, я ношу годинник. Ось цей годинник мені подарував Дмитро Анатолійович (президент Медведєв). Це наш російський годинник, недорогий годинник з гербом - маленький, акуратний годинник", - процитував патріарха Соловйов, ділячись в ефірі радіо "Вести FM" враженнями про зустріч з ним.

 

За словами Соловйова, коли предстоятель побачив ту фотографію, він дуже здивувався.

"Тому що, коли ми надягаємо вбрання для служби, годинник неможливо надіти, неможливо носити годинник. І я дивився на цю фотографію і раптом зрозумів - але ж це колаж!", - зазначив предстоятель.

"Але після того, як з'явилася ця фотографія, я пішов і став дивитися. Адже приходять багато і дарують. І стоять частенько коробки, які не відкриваєш і не знаєш, що там. І я побачив, що дійсно є годинник Breguet, і тому я ніде не дав коментарів, що у патріарха такого годинника немає. Тому що так , коробка з таким годинником, який жодного разу не надягали, є, і вона лежить", - сказав патріарх на зустрічі з журналістом.

За його словами, далі він став "з цікавістю і жахом" дивитися, скільки ж коштує ряд подарунків, які йому робили.

"І коли побачив, подумав: і куди їх подіти? Тобто, звичайно, можна їх передаровувати, але тоді що подумають про патріарха? Як же патріарх живе, якщо він такі дорогі подарунки робить?", - задався питанням предстоятель.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування