Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Беркут" краде намети у активістів?

П'ятниця, 30 березня 2012, 17:44

Під час спроби організувати наметове містечко під будівлею НАК Нафтогаз у активістів "Демократичного альянсу" без жодних пояснень "Беркут" вилучив намет.

Про це "Українській правді" повідомив один з активістів Віктор Андрусів.

"Коли ми зрозуміли, що Нафтогаз не виконав наші вимоги, ми вирішили розставляти намети для продовження пікету. Але тут до нас підбіг "Беркут" і просто вкрав намет", - сказав активіст.

"Вкрав, тому що вони просто підбігли, вирвали з рук і з ним побігли до автомобіля. Жодного акту про вилучення ніхто не складав. Інший намет просто порвали", - додав Андрусів.

 

Він також повідомив, що активісти мають намір лишатися ночувати під приміщенням Нафтогазу.

"Ми готові спати просто на килимках і в спальниках, навіть без намету", - додав Андрусів.

 

"Не дивлячись на те, що нас оточує не один десяток міліції, за крадіжку намету ми викликали міліцію", - йдеться в повідомленні партії у Facebook.

"Основна мета сьогоднішньої акції - змусити Нафтогаз таки надати відповіді на запити щодо Плану тендерних закупівель, фінансового звіту за 2011 рік", - повідомив активіст.

 

За його словами, ці документи допоможуть прослідкувати, де Нафтогаз порушив законодавство, "покарати винних та не дати продовжувати витрачати бюджетні кошти на яхти та ікру".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування