Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Головний фігурант справи Чорновола запевняє, що не хотів його вбивати

Субота, 31 березня 2012, 19:11

Смерть лідера Народного Руху В'ячеслава Чорновола та його водія - трагічна випадковість, а не інсценоване під ДТП умисне вбивство.

Про це заявив газеті "Сегодня" головний фігурант кримінальної справи за фактом загибелі Чорновола в березні 1999 року шофер КамАЗу Володимир Куделя в перерві чергового засідання Бориспільського міськрайсуду, де слухається його справа.

"Я вже 13 років живу під гнітом підозр у навмисній аварії, нібито спеціально кимось підстроєній, щоб фізично усунути Чорновола", - говорить Куделя.

"Мені вже за 50, і якби я дійсно був у чомусь винен, то мене б уже давно посадили, я б відбув термін і вийшов на свободу. Журналісти мене самого вже шість разів ховали, ексгумували моє тіло, з кимось переплутавши, хоча, як бачите, я живий. Я і місце проживання змушений був змінити" - сказав він.

Куделя назвав нісенітницею версію про спецоперацію по вбивству Чорновола, до якої його залучили.

Про надуманість версії навмисного вбивства говорить і адвокат Куделі Валерій Кузьменко: "Там досить уважно почитати матеріали кримінальної справи - і все стане на свої місця".

Однак рідна сестра Чорновола Валентина Максимівна вважає, що Куделя - "всього лише сліпий виконавець чиєїсь злої волі, який в суді говорить тільки те, що хоче сказати і що вигідно особисто йому".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування