Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

МВС посилить "скажімо так" тиск на наркозбувачів

Вівторок, 10 квітня 2012, 15:07

Міністерство внутрішніх справ має намір посилити боротьбу з торгівлею наркотичними речовинами в період чемпіонату Європи з футболу 2012 року.

Про це на прес-конференції повідомив начальник управління боротьби з незаконним обігом наркотиків (УБНОН) МВС Олександр Демидов.

"Ми посилимо, скажімо так, міліцейський тиск на наших наркозбувачів", - сказав він, повідомляють Українські новини.

При цьому, зі слів Демидова, для запобігання поширенню наркотиків серед футбольних уболівальників представники МВС провели низку зустрічей з колегами з Росії й інших держав.

Зокрема, українські правоохоронці звернулися до іноземних колег із проханням надати список осіб, які раніше вже потрапляли в поле зору правоохоронців, що займаються боротьбою з незаконним обігом наркотиків.

"Зустрілися із правоохоронцями іноземних держав, які попросили надати нам списки тих осіб, які потрапляли в поле зору поліції або органів, які займаються боротьбою з наркозлочинами, щоб ці особи вже при перетинанні державного кордону України були підконтрольні нам", - сказав Демидов.

Він додав, що міліція також звернеться по допомогу в цьому питанні до Служби безпеки України, державних митної і прикордонної служб, тому що наркотичні речовини, які мають популярність серед іноземців, потрапляють на територію України через державний кордон, тому ці відомства матимуть посилити контроль за їх переміщенням.

Як відомо, МВС має намір перейти на посилений режим роботи під час ЧЄ-2012 з футболу.

На початок лютого міністерство включило 1,2 тис. осіб у базу даних футбольних хуліганів.



Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...