Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тюремники запевняють, що Іващенко майже бігає

Середа, 11 квітня 2012, 18:37

У колишнього першого заступника міністра оборони Валерія Іващенка відсутні хвороби, які можуть перешкодити йому взяти участь в судовому процесі.

Про це сказав начальник департаменту охорони здоров'я та медико-санітарного забезпечення Пенітенціарної служби Євген Поляков, якого цитують "Українські новини".

"Хвороб, які б заважали Іващенку взяти участь в судовому процесі, немає", - сказав Поляков.

За його словами, в середу Іващенко самостійно піднявся на 2-й поверх у СІЗО на зустріч зі своїм адвокатом.

У той же час, за словами прокурора, який підтримує державне обвинувачення, Коваля, якщо підсудний буде симулювати і відмовлятися від участі в засіданні, зокрема, в оголошенні вироку в четвер 12 квітня, то суд має право прийняти рішення для того, щоб якось вирішити можливу проблему.

Він підкреслив, що тільки суд компетентний приймати будь-які рішення щодо оголошення вироку, якщо Іващенко знову відмовиться підніматися на 3-й поверх або буде посилатися на неможливість участі в засіданні за станом здоров'я.

9 квітня суд переніс розгляд справи Іващенка до будівлі Печерського райсуду Києва суду на Хрещатику, 42А у зв'язку з відмовою підсудного підніматися в залу засідань іншої будівлі суду, розташованого по вулиці Миколи Гайцана, 4.

Після цього медики в кареті швидкої допомоги доставили Іващенка до будівлі суду на Хрещатику і занесли його на ношах.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування