Фанати ґвалтівників Макар збирають для них гроші і погрожують "бидлу"

Четвер, 12 квітня 2012, 11:18

Друзі головного підозрюваного у справі про зґвалтування і вбивство Оксани Макар зібрали вже 100 тисяч гривень на адвоката.

Прихильники ґвалтівників організували у мережі цілий руху на їх підтримку, пише Комсомольская правда в Украине.

"Збір коштів почався одразу після того, як були закриті групи, присвячені альтернативній думці про Оксану Макар і про те, що сталося", - розповів один із активістів руху на підтримку ґвалтівників Ілля.

"Ви розумієте, що громаді нав'язують хибні цінності, повій звеличують до рівня героїв нації, ховають їх на місцевих VIP-місцях, а на родини всіх інакодумців влаштовують публічне цькування", - заявив він.

У закритих групах і форумах прихильники гвалтівників пишуть: "Женька (Краснощок) - герой! Все правильно зробив, просто дівка живучою виявилася", "Ого, як бидло збунтувалося, але нічого, ми їм ще покажемо".

Групи у соціальних мережах, де оголошується збір коштів, одразу стають об'єктом переслідування з боку противників руху і блокуються адміністрацією ресурсів.

"Якби нам не заважали заангажовані раби зомбоящика (телевізора), ми б зібрали набагато більше", - сказав Ілля.

Прибічники руху "хедхантерів" пропагандують очищення міста від наркоманів, бомжів, повій, "кольорових" і взагалі всіх, хто не поділяє їхніх поглядів. Причому у найжорстокіший спосіб.    

За словами психолога Марії Чижової, за сторінкою у соціальній мережі можна багато чого розповісти про особу.

"Не може людина без певних відхилень на стіні своєї сторінки у соціальній мережі розміщувати відео, в якому живу людину ріжуть на частини бензопилами. А під цими кадрами десяток коментарів 18-20 річних хлопців і дівчат: "Ух ти, як круто! Хотів би і я так спробувати!".

ГУ МВС України завершило розслідування резонансної справи Оксани Макар.

Найближчими днями матеріали передадуть до суду.  

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News