Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Мажор, що перевернув "Швидку допомогу", вимагає мільйон від матері загиблої

Четвер, 12 квітня 2012, 12:51

Адвокати Павла Роскіна, що скоїв смертельне ДТП за участю "Швидкої допомоги", вимагають мільйон гривень компенсації від матері потерпілої.

Про це пише дніпропетровський сайт "Зов закона".

Причиною послужило те, що вона в публікаціях ЗМІ назвала його діагноз, що став причиною амністії.

ДТП сталося в червні 2011 приблизно в 21:40. Мерседес Роскіна, виїжджаючи з перехрестя, зіштовхнувся зі "швидкою допомогою".

У результаті зіткнення, лікар "Швидкої допомоги" вилетіла з машини, машина перевернулася.

Лікар-невропатолог померла в реанімації лікарні в 3 години ночі, не приходячи до тями. У неї залишилася неповнолітня дочка.

"Швидка допомога" рухалася по головній дорозі, не порушуючи ПДД, і не перевищуючи швидкості.

Водій "Мерседеса" 18-річний Павло Роскін – громадянин України, але вже 12 років має німецьку прописку і проживає в Німеччині.

До Дніпропетровська приїхав відвідати батька, узяв його машину, доручення на яку в нього не виявилося. Права хлопець теж одержував у Німеччині.

У ході засідань суду з'ясувалося, що Роскін настільки хворий, що закон звільняє його від кримінальної відповідальності по амністії. Амністію застосували через раптово поставлений діагноз - ювенальний ревматоїдний артрит. Прямо в залі суду Роскіна звільнили з-під варти і відпустили.

Мати загиблої наполягала на незалежній експертизі, але їй відмовили.

Днями стало відомо, що адвокати Роскіна подали на матір загиблого лікаря Наталю Дворську до суду і вимагають моральної компенсації в розмірі 1 млн. гривень. Причиною послужило те, що вона в публікаціях ЗМІ назвала його діагноз, що став причиною амністії.

"Жінка в абсолютній розгубленості і безвиході. Що далі робити вона не розуміє. Працюючи фельдшером на "Швидкій допомозі", вона ледь справляється з витратами на один суд, а тут ще другий. Загинула її єдина дочка, а винуватець загибелі дочки ще і вимагає від неї моральної компенсації", - пише видання.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування