Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тюремники заперечують, що в Луценка гепатит

Четвер, 12 квітня 2012, 16:25

Державна пенітенціарна служба заперечує, що в колишнього міністра внутрішніх справ Юрія Луценка діагностовано захворювання на вірусний гепатит.

Про це на прес-конференції повідомив начальник управління охорони здоров'я й медико-санітарного забезпечення Державної пенітенціарної служби Євген Поляков, повідомляють Українські новини.

"Дійсно, він здавав кров на маркери. Щоб не заглиблюватися медицину - там все негативно, крім одного вірусу - так званий TTV вірус (гепатиту), він присутній у 75% населення, ні про що не свідчить і не викликає ніколи жодних захворювань", - сказав він.

Поляков повідомив, що всі результати обстежень в обов'язковому порядку надавалися самому Луценку.

На підтвердження своїх слів він продемонстрував документ із підписом Луценка про те, що той одержав результати обстеження 19 вересня 2011 року.

Начальник управління зазначив, що і після цього Луценко неодноразово обстежувався медиками, які не виявили в нього захворювання на гепатит.

Як відомо, раніше дружина Луценка Ірина обвинуватила Пенітенціарну службу в приховуванні від її чоловіка результатів аналізів його крові від 19 вересня 2011 року, які, зі слів Ірини, показали захворювання на вірусний гепатит TTV.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...