Рада має намір вночі змінювати бюджет

Четвер, 12 квітня 2012, 19:18

У четвер ближче до ночі Верховна Рада розгляне зміни в бюджет.

Про те, що документ буде розглянутий, коли депутати пройдуть перший том правок до проекту Кримінально-процесуального кодексу, повідомив на пленарному засіданні спікер Верховної Ради Володимир Литвин, передає ЛІГАБізнесІнформ.

Так, під час пленарного засідання слово взяв народний депутат Арсеній Яценюк. Він зазначив, що депутатам в залі роздають проект змін до держбюджету і попросив спікера повідомити депутатам, коли даний законопроект буде розглядатися.

Литвин зазначив, що урядовий проект змін до бюджету включений до порядку денного на вівторок.

Литвин також повідомив, що на погоджувальній раді було рекомендовано розглянути документ в четвер.

Також, за словами спікера, було запропоновано, щоб разом з урядовим проектом змін розглядалися альтернативні депутатські пропозиції, навіть якщо вони не включені до порядку денного.

"Є звернення чотирьох фракцій, щоб розглянути цей та ряд інших нагальних питань, оскільки в разі прийняття змін до бюджету Кабмін встигне провести необхідні розрахунки для того, щоб люди могли з 1 травня отримати необхідні виплати, у тому числі до 9 травня", - підкреслив Литвин.

"Я просив би, шановні колеги, підтримати саме такий алгоритм наших дій. Зараз ми розглянемо першу книгу, а тоді розглянемо це питання (зміни до бюджету). Ми прийняли сьогодні рішення працювати і працювати", - додав спікер.

Депутати розглянули приблизно 2/3 першого тому поправок до документа і прийняли 169 з 614 статей документа.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування