Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Журналіст розповів про квартиру "від Турчинова"

П'ятниця, 13 квітня 2012, 09:49

Журналіст, який нібито незаконно одержав квартиру за сприяння екс-глави СБУ Олександра Турчинова, розповів про те, як усе було насправді.

Про подробиці він розповів в ефірі телеканалу "ТВi", передають Коментарі.

Речинський, будучи співробітником СБУ одержав квартиру. Турчинов нібито сприяв незаконному одержанню квартири позачергово.

"Квартиру я одержав на підставі комплексу ознак: я ветераном військових дій, у мене є проблеми одного з дітей і ми проживали на площі, що, м'яко говорячи, не відповідала стандартам. Ми було 7 осіб на 40 кв.м" , - розповів він.

Журналіст також зазначив, що коли почав працювати в СБУ, у перші дні подав заяву в управління квартирного обліку про постановку в чергу.

"Для мене самого було несподіванкою, коли через ці чисто формальні ознаки через якийсь час я одержав ордер на квартиру", - запевнив він.

При цьому він підкреслив, що з СБУ йти не збирався. Однак прийшла нова влада й "попросила"

12 квітня відбулася прес-конференція, де два нібито відставних офіцери просять порушити проти Турчинова справу.

"Я знаю, що вже збиралася інформація із цієї теми. Тому що відбулася прес-конференція так званих ветеранів спецназу, про які говорив Кузьмін. Насправді - це не ветерани спецназу, а колишні міліціонери з Одеси. У їхній заяві було точно зазначено, що в мене саме сім осіб жило у квартирі. Тобто, перевірка була проведена до створення цього "голосу народу", - розповів Речинський.

При цьому Речинський вважає, що подібні заяви з боку ГПУ - це дискредитація лідера опозиції, і можливе залякування. Крім того, журналіст вважає, що і його, як власника опозиційної сайту (ОРД) у такий спосіб намагаються залякати.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування