Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

В приймальню "Регіонів" кинули "коктейль Молотова"

Понеділок, 16 квітня 2012, 19:04

У Харкові невідомі особи закинули в приміщення громадської приймальні Дзержинський райорганізації Партії регіонів пляшку із запальною сумішшю.

Про це повідомили в прес-службі прокуратури Харківської області, передає УНІАН.

У понеділок в 1.55 в чергову частину Дзержинського райвідділу міліції Харкова надійшло повідомлення про те, що невстановлені особи розбили скло на першому поверсі житлового будинку по вул. Єсеніна, 7, де розташована громадська приймальня райорганізації Партії регіонів.

Вони через грати вікна закинули скляну пляшку із запальною сумішшю. Загоряння не сталося.

На цьому ж поверсі розміщуються фізіотерапевтичне відділення міської дитячої поліклініки № 4, а також громадські приймальні кількох депутатів Харківської міської ради, магазин та офіс транспортної організації.

Слідчий відділ міськуправління міліції порушив кримінальну справу за фактом хуліганських дій, скоєних групою невстановлених осіб, за ч.2 ст.296 Кримінального кодексу. Санкцією зазначеної статті передбачене покарання у вигляді обмеження свободи на строк до п'яти років або позбавлення волі на строк до чотирьох років.

У справі проводяться невідкладні слідчі дії та оперативно-розшукові заходи. Хід досудового слідства контролює прокуратура Харківської області.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування