Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Брат Путіна увійшов у колишній банк дружини Лужкова

Вівторок, 17 квітня 2012, 09:05

Кузен прем'єра Росії Володимира Путіна - Ігор Путін увійшов до ради директорів банку, яка раніше належала дружині екс-мера Москви Юрія Лужкова.

Йдеться про Російський земельний банк, який до листопада 2010 року належав дружині колишнього мера столиці Олені Батуриній, пише РИА Новости.

Батуріна продала 98,12% акцій Російського земельного банку після відставки Юрія Лужкова з посади мера Москви. Покупцями виступили кіпрські компанії, сума угоди не розголошувалася.

Ігор Путін уже входить до ради директорів "Мастер-банку". У його послужному списку - робота на посаді голови Рязанської обласної ліцензійної палати, голови рязанської координаційної ради прихильників партії "Єдина Росія", члена ради директорів холдингу "Волгабурмаш", голови ради директорів Самарського резервуарного заводу.

Із травня 2007 року входив до ради директорів Автовазбанку.

Російський земельний банк заснований в 1994 році й, за даними " Риа-Аналитика", входить у п'яту сотню російських банків за розміром активів. Статутний капітал банку становить 1,135 мільярда рублів.

Як відомо, в 2010 році в Москві державні канали, що контролюються Кремлем, показали серію фільмів із критикою Лужкова. У вересні Лужков був звільнений з формулюванням: "у зв'язку із втратою довіри". Після цього він вийшов із провладної партії Єдина Росія.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування