Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Королевська пожалілася, що в неї відібрали гроші на партію

Середа, 18 квітня 2012, 17:52

Дві третини джерел фінансування партії "Україна - Вперед!" заблоковані нинішньою владою.

Про це повідомила її лідер Наталія Королевська в Києві в середу.

"На сьогоднішній день понад дві третини джерел фінансування, які нас активно підтримували у лютому, березні й у квітні - заблоковані", - цитує її прес-служба партії.

"Остання справа, що порушена днями чинною владою, стосується компанії з Луганської області, яка нас підтримувала. Робота цього підприємства повністю паралізована, і все його керівництво ходить на допити, пояснює, кого вони політично підтримують та яке має право компанія з Луганської області підтримувати опозиційні партії", - повідомила вона.

Королевська зазначила, що у деяких регіонах країни активісти партії самі знаходять джерела фінансування рекламних кампаній. У таких випадках вони прислухаються до рекомендацій та використовують єдиний дизайн.

Крім цього, за її словами, у травні буде презентована публічна кампанія зі збору коштів для участі у парламентських виборах.

"Вже з травня ми почнемо широку публічну кампанію зі збору коштів. Вже зараз до нас приходять багато прихильників та надають підтримку нашій політичній силі", - розповіла вона.

"Ми також вибудовуємо систему захисту наших прихильників, які вже потрапили під репресивну машину влади, яка їм розповідає, кого потрібно підтримувати", - підкреслила політик.

"На жаль, зараз фінансове становище нашої політичної сили не таке впевнене, як було місяць тому", - додала Королевська.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...