Податкова заблокувала роботу Rozetka.UA

Четвер, 19 квітня 2012, 13:53

Сайт найбільшого інтернет-магазина України Rozetka.UA недоступний. 

Як стало відомо AIN.UA, наразі у хостингову компанію Mirohost прийшли представники податкової інспекції з метою вилучити сервери інтернет-магазина.

Як пише watcher.com.ua, ТОВ "Розетка.уа" звинувачують в ухиленні від сплати податків на суму близько 8 мільйонів гривень. 

В Єдиному державному реєстрі судових рішень "Українська правда" виявила низку постанов Окружного адміністративного суду Києва та Київського апеляційного адміністративного суду.

Як вбачається з даних постанов, ТОВ "Розетка.Уа" оскаржувало дії Державної податкової інспекції у Печерському районі Києва, яка провела документальну невиїзну перевірку фірми та склала акт від 16 травня 2011 про результати такої перевірки.

На думку "Розетки.Уа", податкова не мала підстав для проведення перевірки.

У свою чергу представники ДПІ зазначали, що перевірка була проведена у зв'язку з ненаданням пояснень та документальних підтверджень ТОВ "Розетка.Уа" на письмовий запит ДПІ, а також акту про неможливість вручення повідомлення та наказу про проведення перевірки посадовим особам фірми, у зв'язку з їх незнаходженням за юридичною та фактичною адресою.

Суд першої інстанції відмовив "Розетці.Уа". 6 лютого 2012 фірма програла й апеляцію.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...