Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко: Янукович "здасться" Росії, якщо захистять "Межигір'я"

П'ятниця, 20 квітня 2012, 17:57

Президент Віктор Янукович і його оточення не допустять посилення впливу Росії на економічні та політичні процеси в Україні.

Про це заявила лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко в письмовому інтерв'ю ZN.UA.

"Сьогодні встановлено повний контроль над країною не з боку Кремля, а з боку однієї сім'ї... І мені здається, що "батько сімейства" буде захищати ці райські кущі від будь-якої ворожої інтервенції як з боку Кремля, так і з боку Євросоюзу", - вважає екс-прем'єр.

"Тільки прошу екзальтованих інтелектуалів не плутати це з патріотизмом. Нам просто "пощастило", що інтереси України та інтереси власника "Хонки" щодо неприпустимості повного контролю з боку інших держав, тимчасово співпали", - зазначила вона.

Однак, на думку Тимошенко, якщо "Росія прогарантує незалежність Межигір'я, Україну здадуть легко і не замислюючись".

"Я думаю, що Янукович на територію "своєї країни", за приватизацію якої він так тяжко боровся ще з 2004 року, ніяких бізнес-конкурентів не допустить, адже саме так він сприймає інтеграційні пропозиції Москви...", - зазначила вона.

"Зараз вони так само інстинктивно захищають периметр своєї нової бізнес-імперії - Україна, в тому числі і від Кремля", - заявила екс-прем'єр.

На думку опозиціонера, до усунення правлячого режиму, цей стан речей може допомогти зберегти для країни європейські перспективи.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування