Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Депутат каже, що в Харкові під автобус кидався чоловік з шилом

П'ятниця, 20 квітня 2012, 19:55

Харківська влада влаштувала провокацію під стінами Апеляційного суду Харківської області, де проходив мітинг опозиції на підтримку екс-прем'єра Юлії Тимошенко.

Про це заявив депутат від БЮТ Володимир Філенко, якого цитує прес-служба партії "Батькіщина".

За його словами, по завершенню акції агітаційний мікроавтобус з надписом "Арсен Аваков" від'їжджав від приміщення суду.

"Несподівано під колеса мікроавтобуса кинувся чоловік із шилом і, за свідченням очевидців, намагався проколоти праве переднє колесо. Йому не вдалося це зробити", - розповів Філенко.

"Натомість на місці події миттєво опинилася знімальна група програми "Харьковские известия", що контролюється мером Кернесом, та депутат обласної ради від Партії регіонів, який викликав ДАІ і Швидку допомогу", - повідомив БЮТівець.

Згодом також прибув керівник ДАІ міста. Автобус був затриманий. Громадянина Козлова, який кинувся під колеса, забрала Швидка.

"Ми відшукали цього чоловіка в лікарні №4 Швидкої допомоги. Лікар Водка Максим Євгенович повідомив, що жодних пошкоджень на тілі чоловіка немає, він поскаржився лише на головний біль, який може бути викликаний безліччю причин", - розповів Філенко.

"Увесь цей "збіг" обставин дає нам підстави стверджувати, що всі події, які відбулися - це провокація, спланована з метою дискредитувати опозицію", - переконаний депутат.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...