Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко підтвердила, що Яценюк - перший

Субота, 21 квітня 2012, 01:36

Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко заявила, що об’єднану опозицію має очолити лідер "Фронту змін" Арсеній Яценюк.

Про це вона сказала в письмовому інтерв'ю газеті "Дзеркало тижня. Україна", яке цитує прес-служба партії "Батьківщина".

"Сьогодні, я вважаю, що список об’єднаної опозиції може очолити Арсеній Яценюк. Арсе­ній безумовно заслуговує на повагу, бо зміг подолати нашу хронічну національно-демократичну хворобу - гетьманство. Він включився у процес об’єднання", - зазначила політик.

"Я вже зараз передчуваю, як "незалежні" політологи та соціологи на всіх каналах ТБ будуть аргументовано доводити, що Яценюку не можна йти в одному списку з націоналістом Олегом Тягнибоком, що самому Олегові смертельно небезпечно єднатися з "олігархічною" "Батьківщиною", а Віталію Кличку не варто світитися в шерензі "старих облич", - відзначила Тимошенко.

"Саме так нас і хочуть не допустити до об’єднання. Але це - примітивна маніпуляція", - запевнила лідер партії.

"Перифразуючи вислів про верблюда та вушко голки, можу сказати, що легше Яценюку потрапити в Качанівську колонію (до мене, маю на увазі, на побачення, він десь тут ходить за парканом, я йому вдячна за це), ніж роз’єднаній опозиції виграти вибори…", - підсумувала вона.

Як відомо, за даними "Української правди", 19 квітня Тимошенко підписала декларацію про спільну участь у виборах з Арсенієм Яценюком - як у мажоритарних округах, так і за єдиним списком.

Згідно з цим документом першим номером списку буде Яценюк.

Заява про це має бути оголошена в наступний понеділок, 23 квітня.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування