Наливайченко закликає партійців приєднатися до єдиного списку

Неділя, 22 квітня 2012, 20:38

Влада може перемогти на парламентських виборах лише у випадку масових фальсифікацій та завдяки роздрібненню опозиційних сил.

Про це заявив голова політради партії "Наша Україна" Валентин Наливайченко під час ефіру на Тернопільському обласному радіо, повідомляє прес-служба партії.

За його словами, лише єдиний список усіх проукраїнських опозиційних сил здатний перемогти.

"Спроби організувати так звану "правицю" є безвідповідальним кроком збанкрутілих політиків. Вони мають покаятись, бо протягом десятиліть обдурюють українських людей, годуючи їх обіцянками про об’єднання. Ці політики заради власних амбіцій та сумнівних політичних дивідендів вносять розбрат в опозиційний табір, дезорієнтують патріотичного виборця та забирають шанс на зміну політичного курсу країни", - відзначив політик.

"Вправляючись у націонал-демократичній риториці, на ділі ці політики свідомо чи несвідомо підіграють нинішньому режиму корупціонерів та українофобів. Такі дії лише дискредитують правоцентристську ідеологію", - вважає він.

На його переконання, "Наша Україна" має діяти в об’єднаній опозиції.

"Ми зможемо додати єдиній опозиції необхідного державницького, національного, ідеологічного компоненту", - зауважив Наливайченко.

Він закликав усіх членів партії та колег стати пліч-о-пліч з партнерами по опозиційному об’єднанні.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...