ВИБОРЧИМ ШТАБОМ У "РЕГІОНАХ" КЕРУВАТИМЕ КЛЮЄВ

Понеділок, 23 квітня 2012, 18:28

Голову РНБО Андрія Клюєва затверджено начальником центрального виборчого штабу Партії регіонів на парламентських виборах.

Відповідне рішення було прийнято на засіданні політради партії в понеділок, повідомляє прес-служба Партії регіонів.

"Андрій Петрович Клюєв, який очолив Центральний виборчий штаб, - сьогодні найбільш підготовлена ​​людина в партії", - заявив перший заступник голови Партії регіонів Володимир Рибак.

За його словами, до роботи у виборчому штабі також буде залучена "команда професіоналів, яка проводила не одні вибори".

"Керівником публічної виборчої кампанії Партії регіонів затверджений Сергій Тігіпко, заступником з ідеології - Борис Колесніков, заступником з координації діяльності та роботи з громадськими організаціями та іншими партіями - Володимир Рибак, заступником по роботі з VIP-агітаторами і взаємодії з Верховною Радою - Олександр Єфремов" , - сказав "регіонал".

Фото прес-служби Партії регіонів

Він зазначив, що всі згадані рішення були прийняті одноголосно.

Відповідаючи на питання про те, чи візьмуть дані представники Партії регіонів відпустку на час проведення виборчої кампанії, Рибак підкреслив:

"Всі будуть діяти відповідно до законодавства".

Рибак також повідомив, що перша п'ятірка виборчого списку буде оприлюднена в ході XIV з'їзду Партії регіонів, який призначений на 31 липня.

"31 липня ми плануємо провести XIV з'їзд партії. На з'їзді будуть затверджені списки кандидатів у депутати по багатомандатному виборчому округу, а також по одномандатних округах. Будуть надані повноваження політраді приймати відповідні рішення між з'їздами, а також визначені перші п'ятірка і десятка кандидатів у депутати" , - зазначив він.

"Перша п'ятірка буде сформована тоді, коли ми проведемо соціологічні дослідження, вивчимо підтримку громадянами можливих кандидатів, визначимо тих, хто користується найбільшою підтримкою населення. Оприлюднимо її на ХІV з'їзді партії", - додав Рибак.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування