Посол Німеччини: Сподіваюся, гості Євро не відчуватимуть, що на них наживаються

Понеділок, 23 квітня 2012, 20:09

Посол ФРН в Україні Ганс-Юрген Гаймзьот розраховує, що на чемпіонат Євро-2012 в Україну приїде більше 20 тисяч німецьких уболівальників.

Про це він заявив на прес-конференції в понеділок після відкриття Почесного консульства Німеччини в Сімферополі, повідомляє Інтерфакс-Україна.

"За інформацією, яку ми отримали від місцевого організаційного комітету чемпіонату, немає жодної іншої країни, де було б куплено квитків на матчі більше, ніж у Німеччині. Я розраховую на більш, ніж 20 тисяч уболівальників, які вже купили квитки. Цілком можливо, що їх буде набагато більше", - сказав Гаймзьот.

"Крім того, можуть приїхати багато людей, які навіть не купували квитки, але хотіли б відчути атмосферу змагання, які б хотіли побувати у фан-зонах і відновити ті відчуття, які вони пережили на попередніх чемпіонатах", - додав він.

Разом з тим, відповідаючи на запитання, чи вплинуть на кількість уболівальників публікації у європейській пресі про завищені ціни в українських готелях, Гаймзьот назвав випадки завищення "дійсно сумними".

"Але слід зазначити, що на кожному чемпіонаті ціни зростають удвічі. Тут ці ціни збільшені значно більше, ніж в 2 рази. Я сподіваюся, що Україна підготується до чемпіонату так, що гості будуть почувати себе добре, а не виникатиме відчуття, що на них хочуть нажитися", - підкреслив посол.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування