Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У "Регіонах" думають, що БЮТівці влаштували провокацію для ПАРЄ

Вівторок, 24 квітня 2012, 19:24

 

Голова фракції Партії регіонів Олександр Єфремов пов'язує блокування роботи парламенту у вівторок з відкриттям чергової сесії Парламентської асамблеї Ради Європи.

Про це він сказав журналістам, повідомляють Українські новини.

Єфремов висловив припущення, що лист Тимошенко про її побиття є частиною заздалегідь підготовленої провокації до відкриття сесії ПАРЄ.

"Виявляється, є лист, написаний на 6 аркушах, виявляється, є заздалегідь підготовлені плакати, які висять у залі, виявляється, що заздалегідь підготовлено виступи, які вже були зроблені, і заяви відповідні, і, виявляється, сьогодні відкривається чергова сесія Парламентської асамблеї Ради Європи. І я не знаю, як для інших, а взагалі-то для мене це складається в єдиний блок", - сказав він.

Крім цього, Єфремов зазначив, що на нараді представникам опозиційних фракцій пропонувалося запросити через Міністерство закордонних справ лікарів з Німеччини для незалежної експертизи.

За його словами, незважаючи на таку пропозицію опозиція продовжувала наполягати на допуску до Тимошенко депутатів Ради з медичною освітою.

"Ну, якщо ми пошлемо представників парламенту, навіть у регламенті: один - від нас, інший - від них, істини не буде. І я не знаю, чому вони не хочуть встановити істину, залучаючи іноземних фахівців, тим, кому суспільна думка могла б довіряти", - сказав він.

Єфремов додав, що представники парламентської більшості були готові до того, щоб розглянути питання про недовіру до генерального прокурора Віктора Пшонки, на якому наполягав БЮТБ, але опозиція із цим не погодилася.

Єфремов також заявив, що фракція Партії регіонів не має наміру вживати заходів щодо розблокування роботи парламенту.

"Завтра в нас день, коли працюємо за планом опозиції. Якщо опозиція вважає, що потрібно працювати таким ось чином, як вони зараз працюють, ми не будемо цьому перешкодити жодним чином", - сказав він.

У той же час він додав, що якщо буде необхідність розглянути питання державного значення, то робота парламенту буде забезпечена.

На запитання, чи буде застосовувати ПР силовий варіант розблокування роботи Ради, він відповів лише, що будуть знайдені відповідні заходи для забезпечення роботи.

Єфремов зазначив, що депутати більшості покинули зал пленарних засідань, не мають наміру залишатися в Раді на ніч, і прийдуть на роботу 25 квітня до 10:00.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...