Карпачовій запропонували знайти Тимошенко лікарів, а не лити масло у вогонь

Четвер, 26 квітня 2012, 10:44

Міністерство охорони здоров'я просить припинити політизацію ситуації навколо здоров'я Юлії Тимошенко.

Про це йдеться в заяві міністерства.

Прес-служба МОЗ повідомляє, що за час утримання Юлії Тимошенко в Качанівській колонії, яка перебуває там згідно з вироком суду, були "здійснені усі необхідні дії щодо забезпечення умов задля підтримання здоров’я ув’язненої".

"Лікарі Центральної клінічної лікарні "Укрзалізниці" готові до надання усієї необхідної допомоги у відповідності з рекомендаціями Комісії, у тому числі її міжнародної складової", - заявили у МОЗ.

"Водночас, подальша політизація цієї ситуації, спроба використати стан хворої задля вирішення кон’юнктурних політичних питань окремих політичних сил призводять до фактичної дискредитації української медицини, принижують честь та гідність вітчизняних фахівців", - наголосили у прес-службі.

У МОЗ заявили, що участь у цій кампанії Ніни Карпачової "лише ускладнює ситуацію, призводить до її подальшої політизації і заважає, по суті, вирішити питання медичної допомоги".

"Прес-служба МОЗ заявляє, що якщо пані Карпачова має можливості для залучення відомих іноземних фахівців, МОЗ просить прискорити забезпечення такої допомоги", - наголосили у міністерстві.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування