Яценюк і Турчинов кличуть Кличка до себе

Субота, 28 квітня 2012, 09:40

Лідер партії "Фронт Змін" Арсеній Яценюк та перший заступник голови партії "Батьківщина" Олександр Турчинов висловили беззаперечну підтримку лідеру партії "УДАР" Віталію Кличку та закликали його до лав Об’єднаної опозиції.

Про це йдеться у зверненні Яценюка та Турчинова до 9-го Всеукраїнського з’їзду партії "УДАР Віталія Кличка", який відбувається в суботу, повідомляє прес-служба "Фронту змін".

"Повалення режиму стає справою честі й ділом виживання всіх громадян та створених ними об’єднань. Наступною спільною справою має стати відновлення дії Конституції, злам корупційних схем, що призвели до справжнього зубожіння мільйонів українців, та реалізація стратегії європейського майбутнього для нашої країни", - йдеться у зверненні.

"Це неможливо поза єднанням людей совісті й честі проти свавілля та руйнування людської гідності. Це єднання здатне зупинити зло, тому його так боїться, так оббріхує і так намагається не допустити правлячий режим", - наголошують Яценюк та Турчинов.

"Пам’ятаймо, як багато сьогодні залежить від кожного з нас. Будьмо пильні, будьмо відповідальній будьмо далекоглядні. Тільки разом ми переможемо", - наголошено у зверненні.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування