Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Карпачова вважає обрання Лутковської нелегітимним

Субота, 28 квітня 2012, 17:10

Колишня уповноважена з прав людини Ніна Карпачова вважає обрання нового омбудсмена Валерії Лутковської нелегітимним.

Про це вона заявила в інтерв’ю Радіо Свобода, яке було записане ще до прийняття присяги Лутковською.

Карпачова зазначила, що не була в парламенті ані під час першого, ані під час другого голосування за кандидатуру Лутковської, але бачила відео і фото документи цих виборів.

Реклама:

"Друге голосування мене не тільки схвилювало, а й обурило! Я дуже добре знаю членів коаліції, я знаю майже всіх депутатів Верховної Ради, а деяких депутатів із Партії регіонів я знаю дуже близько і можу сказати – я побачила те, що можна назвати соромом, фактично цинізмом відносно обрання уповноваженого з прав людини на посаду – таємним голосуванням", - сказала вона.

За словами Карпачової, є всі фотодокументи й відео, які свідчать про те, що була дана команда і кожен з депутатів мав показати "смотрящему" свій бюлетень з відміткою, що проголосував.

"Але я знаю ще більше – багато хто мені телефонував й казав: "Нам соромно! Нас намагаються зламати, – як вони кажуть, і примусити робити те, що ми не хочемо робити своїм серцем!" Тобто відбувається нелегітимне обрання нового уповноваженого з прав людини", - сказала екс-омбудсмен.

ВІДЕО ДНЯ
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...