Чоловік Тимошенко: Життя дружини може обірватися будь-якої миті

Понеділок, 30 квітня 2012, 20:59

Чоловік Юлії Тимошенко Олександр просить дружину припинити голодування.

Про це сказано у його зверненні, опублікованому на сайті Тимошенко.

"Життя дається людині один раз. Все наше життя ми присвятили прагненню зробити нашу державу кращою і життя українців щасливішими. На цьому шляху було багато перешкод, але ми їх долали разом і перемагали. Ми вірили в майбутнє", - сказано у ньому.

Олександр Тимошенко зазначив, що теперішня ситуація – це "чергове випробування" для них "на міцність і віру".

"Юлія Тимошенко голодує вже більше десяти днів. Життя, яке завжди випромінювало радість і надію, може обірватися в будь-який час", - зазначив він.

При цьому Олексндр Тимошенко вважає, що це буде вигідно "тільки одній людині – теперішньому президенту Януковичу, який прагне її фізичного знищення, наказує здійснювати тортури і знущання".

"Я не хочу, щоб ослаблення і можливі трагічні наслідки були на радість цій владі. Вони будуть танцювати на кістках, радіти будь-якій смерті, ставити вінки, що потім будуть їм падати на голову, а вони будуть думати - це манна небесна. Тупості і дурості може протидіяти фізична сила, а не голодування і страждання жінки у в’язниці", - заявив він.

"Я звертаюся до моєї Дружини і Матері нашої дочки Євгенії з проханням припинити голодування. Ця влада скоро зникне, як туман, який оповив очі тих людей, які проголосували за двічі судимого рецидивіста Януковича, який дає команди бити жінок у в’язницях", - додав чоловік Тимошенко.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування