У РПЦ "фотошопом" приховують, що їх патріарх носить годинник за 30 тисяч євро

Середа, 4 квітня 2012, 18:17

З офіційного сайту РПЦ зникли фотографії, де зображений патріарх Московський і всієї Русі Кирило з годинником Breguet вартістю 30 тисяч євро.

Таким чином на сайті замість цих фотографії з'явилися відредаговані без годинника на руці патріарха, пише блогер v-n-zb, з посиланням на Nikolai Pravdorub

За його словами, це сталося після заяви патріарха РПЦ Кирила (Гундяєва) про те, що у нього є годинник Breguet, але він його ні разу не одягав.

"На офіційному сайті РПЦ patriarchia.ru була проведена на минулих вихідних ревізія фотознімків в архіві за період квітня-липня 2009 року", - написав блогер.

За його словами, були прибрані всі фотознімки, на яких годинник Breguet помітний на руці патріарха.

 

"Але тим не менше дані фотографії, хоча і не видно на сайті, тривають залишатися на сервері patriarchia.ru і відкриваються за прямими посиланнями", - сказав він.

 

Блогер каже, що одна з фотографій, на якій помітні Breguet на руці патріарха, "була грубо відретушована у фотошопі і замінена в старому інформаційному повідомленні на офсайті".

При цьому залишилося відображення годинника на лакованій поверхні кришки столу, а в метаданих фотознімку EXIF ​​стоїть дата 31.03.2012 при тому, що сам знімок і новина датовані 2009 роком.

"Тобто маємо в наявності докази на самому офіційному сайті РПЦ не тільки того, що патріарх цей годинник носив досить довгий час і одягав його неодноразово, але й того, що була дана команда після його недавньої заяви, приховати цей факт і прибрати з сайту РПЦ знімки з годинником ", - йдеться в повідомленні.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News