Тимошенко: Я відмовляюся від бутафорських умов, плазму поверніть людині

П'ятниця, 6 квітня 2012, 14:41

Екс-прем'єр Юлія Тимошенко відмовляється від "бутафорських умов" у лікарні і вимагає, щоб їх використали для лікування хворих дітей.

Про це йдеться у заяві Тимошенко, поширеній прес-службою Батьківщини.

"Вікторе Федоровичу, мені не треба вашого комфорту та "сервісу" ні у в’язницях, ні у лікарні. Я віддаю собі звіт, що це брудна і бездарна пропагандистська кампанія за бюджетні гроші", - заявила Тимошенко.

"Мільйони людей страждають, не маючи грошей, щоб придбати собі або своїм дітям навіть вкрай необхідні ліки, отримати медичну допомогу навіть для своїх смертельно хворих рідних людей, а ви влаштовуєте демонстрацію розкошів у в’язницях та лікарнях задля піару", - зазначила вона.

"Саме тому я категорично відмовляюсь від штучно створених бутафорських умов в лікарні Укрзалізниці та вимагаю, щоб все це використали для лікування хворих дітей", - наголосила Тимошенко.

"Плазму, що забрали у головного лікаря – прошу повернути людині", - наголосила вона

Вона зазначила, що "уся пропагандистська машина влади працює для того, щоб розповісти країні і світові, як гарно, комфортно, світло та весело" живеться їй у в’язниці.

"Така відверто безсоромна "показуха" страшна і огидна. Забрати у мене безпідставно і незаконно найдорожче, що даровано Богом – особисту свободу - і при цьому розповідати, що мені тут краще, аніж на волі – це філософія садиста", - наголосила Тимошенко.

"А щодо мого лікування – виконайте рекомендації незалежних лікарів і рішення Європейського суду з прав людини на загальних засадах", - додала Тимошенко.

Як відомо, нещодавно журналістам показали палату в лікарні Укрзалізниці, яку нібито готують для Тимошенко. У ній, зокрема, є кухня, душ, плазмовий телевізор, холодильник, мікрохвильова піч і кулер.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування