Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Батьківщина" ткнула Генпрокуратуру носом у рішення суду

П'ятниця, 6 квітня 2012, 16:47

Партія "Батьківщина" спростовує твердження Генпрокуратури про те, що Верховний Суд не підтверджував законність закриття кримінальних справ проти Юлії Тимошенко щодо ЄЕСУ.

"Генпрокуратури знову бреше, що Верховний Суд нібито не виносив рішення, яким підтвердив закриття всіх кримінальних справ проти Юлії Тимошенко та інших посадових осіб ЄЕСУ", - заявляє партія Тимошенко.

"Посадовці ГПУ, які вповноважені коментувати справу Тимошенко, мали б для початку ознайомитися з текстом рішення ВСУ, а вже потім давати будь-які коментарі", - наголошує "Батьківщина".

Вона звертає увагу керівництва Генпрокуратури на те, що "в ухвалі Верховного Суду від 11 листопада 2005 року підтверджено законність закриття всіх кримінальних справ, які були порушені щодо всіх посадових осіб ЄЕСУ, за відсутністю складу злочину".

"Окрім того, з достовірних джерел відомо, що зазначена ухвала Верховного суду України була прийнята одноголосно. За неї проголосували 46 із 48 суддів, двоє були відсутні під час голосування", - заявляє "Батьківщина".

Партія екс-прем’єрки Тимошенко наводить текст ухвали Верховного суду від 11 листопада 2005 року, винесеної за клопотанням адвоката Швеця, який представляв інтереси Юлії, Олександра та Геннадія Тимошенків, а також Євгена Шаго, Лідії Сокольченко та Антоніни Болюри, які причетні до корпорації "Єдині енергетичні системи України".

 
 
 
 
 
 
 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування