Турчинов може повторити долю Луценка - Кузьмін

Субота, 7 квітня 2012, 01:23

Перший заступник генпрокурора Ренат Кузьмін не виключає, що проти екс-глави СБУ Олександра Турчинова може бути порушено кримінальну справу.

Про це він повідомив в ефірі телеканалу "Інтер".

"Надійшла заява одного з ветеранів спецназу про те, що він як офіцер, тривалий час десятки років намагався отримати житло. Не отримав, і таких як він сотні людей", - зазначив Кузьмін.

"Йому стало відомо, що пан Турчинов, коли був призначений главою СБУ, взяв одного журналіста до себе, призначив його главою прес-служби своєї, поставив його на чергу під номером 225, і через кілька місяців видав йому квартиру", - розповів чиновник.

"А ще через кілька місяців пішов з СБУ, разом з цим журналістом, і разом з квартирою. При тому, що у журналіста вже одна квартира була... І з тих пір цей журналіст займається тільки тим, що пише статті про те, яка нехороша правоохоронна система, які всі навколо корупціонери", - уточнив перший заступник генпрокурора.

"Це питання сьогодні перевіряється, і якщо це підтвердиться, то цілком можливо, що ця ситуація буде нагадувати ситуацію з Луценком, який давав квартири своєму водієві", - підсумував він.

Як відомо, генпрокурор Віктор Пшонка заявив, що ГПУ проводить перевірку діяльності Турчинова як голови СБУ 7 років тому.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування