Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко пропонує повісити на неї смерті Джексона і Х'юстон

Понеділок, 9 квітня 2012, 11:43

Юлія Тимошенко відкидає звинувачення у причетності до убивства Євгена Щербаня.

Про це йдеться в листі Тимошенко з Качанівської колонії.

"Коли Янукович дав доручення починати проти мене політичні репресії, я жартувала, що скоро вони мене звинуватять у вбивстві. Зараз мій жарт став реальністю", - зазначила вона.

"Можна було б скільки завгодно іронізувати з приводу спроб Генеральної прокуратури у якийсь дикий спосіб прив’язати до мене вбивство Євгена Щербаня. Можна було б саркастично злословити також про мою причетність до загибелі Майкла Джексона чи Уітні Х’юстон. Можна було б… Але не варто... Безглузда прив'язка мене до справи Щербаня – це абсурд", - наголосила Тимошенко.

Вона також сподівається, що люди добре розуміють, якими "гнилими нитками зшито цю справу, кому вона вигідна і наскільки абсурдна".

"Я прекрасно знаю цю владу, її характер, норов, підлість, підступність. Я знаю, що вони з задоволенням і без тіні сумніву переступлять через будь-які моральні пороги, щоб знищити людину, яка не згодна з їх пануванням у країні", - заявила вона.

"Але я ніколи не пробачу, що в цей ганебний сценарій втягнули сина людини, яка загинула. Для нього це справді трагедія – а не підстава для прес-конференції чи заяви. Взяти і витягнути на публіку дитину, змусити спекулювати її на пам’яті загиблого батька... Я не знаю, де беруться такі потвори, в чиїх головах народжуються такі плани...", - додала Тимошенко.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування